Sulak Ortaokulu

Vizyon: Çağın gerektirdiği yenilikleri takip eden ve bunu içselleştiren her yönden gelişen yetişen öğrenciler yetiştirmek.

Misyon: Sadece akademik yönden değil her yönden iyi eğitilmiş ve bilgi birikimini gerektiği yerde kullanabilen ve kendinden sonraki nesillere aktarabilen öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar: Fen ve Anadolu Liselerine düzenli olarak öğrenci gönderilmektedir. Sportif anlamda İl İlçe ve bölge dereceleri.

Saatler: ORTAOKUL DERS BAŞLANGIC: 08:30 BİTİŞ: 15:00 İLKOKUL DERS BAŞLANGIÇ: 08:30 BİTİŞ: 14:10
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: FUTBOL, BASKETBOL, VOLEYBOL, HENTBOL, MASA TENİSİ, BOCCE, DART, ORYANTİRİNG, TENİS, SATRANÇ
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sulakoo.meb.k12.tr

Adres - SULAK KÖYÜ SULAK KÜME EVLERİ NO 4 İÇ KAPI NO 1 İDİL / ŞIRNAK

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - İL MERKEZİNE UZAKLIK 73 KM´dir. İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 12 KM´dir.

Adres - SULAK KÖYÜ SULAK KÜME EVLERİ NO 4 İÇ KAPI NO 1 İDİL / ŞIRNAK

Ulaşım SERVİSLE SAĞLANMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE MESAFE 73 KM´dir. İLÇE MERKEZİNE MESAFE 12 KM´dir.